Как да си намеря добър майстор?

Още от сега ще уточним, че да си намерите добър майстор за довършителни работи е много трудна задача:

1. Добрите майстори са винаги заети

2. Трябва много да се чака за такъв, а време няма – може да му излезе по-изгодна оферта и да сте чакали напразно

3. Един много добър съвет – пробвайте без аванс да работите с майстори. Вземе ли пари напред ще ви направи негови роби.

Добрите майстори отдавна са взети по сериозните строителни фирми. Има и изключения рзабира се, но само се замислете. Първоначално цените могат да ви изглеждат плашещи по строителните фирмени сайтове, но там са включени транспорта и качването на материалите (в повечето случаи), лепилото за плочките, пък и няма скрити допълнителни работи – като лайсни, обръщания и цокъл. Подписвате договори, което гарантира качеството на изпълнение.

Задължително се разберете за срок на изпълнение – така ще бъдете сигурни, че вашите планове няма да бъдат пренебрегнати.

Подгответе добре апартамента за довършителни работи още преди да влезнат вътре вече намерените майстори. Обадете се на професионалистите от Kurtia.com и за един ден вашата поръчка ще бъде изпълнена без значение от големината на апартамента. Така ще спестите много време и нерви в разправии със недоволни от шума съседи и прочие. Ние ще натоварим и извозим вашите строителни отпадъци в същия този ден, като се случва да се работи и до 20:00 часа при голям обем на работа. Повечето поръчки за подпрозорец, баня, комин и отвор за врата стават за не повече от 2 до 4 часа в рамките на деня. Обикновен майстор може да кърти с дни една баня – да си съсипе ръцете и вашите нерви, пък и да ви таксува на много по-високи цени!

Успех с намирането на майстори и помнете – преглеждайте си договорите, аванса и времето за изпълнение.

ремонт, довършитени работи