Защо да си купим оригинални машини като Bosch например ?!

Случвало ли ви се е да срещнете някой по-тъмен субект пред блока, който да отвори багажника на прогнилата си жигула и да се опита да ви продаде електро-инструменти като флекс, бормашина и дори къртач ?! Ако е така трябва да знаете някои интересни неща за това.

В най-добрият случай те ще бъдат крадени (усещате иронията нали?) т.е ще работят известно време. Но за тези, които не знаят, ако си ги вземете и след извесно време се нуждаят от ремонт или поддръжка в оторизиран сервиз и вие ги занесете там ще се срещнете и с българската полиция. Ако човека, от който са били взети е подал жалба и са описани инструментите, то те директно се пращат и в сервизите точно, заради такива случаи. В този момент, ако се отървете само с конфискация ще трябва да черпите.

Друг интересен случай е, ако  ви излъжат и продадат менте къртач GSH-11 на Bosch да речем. Той ще работи няколко часа преди да спре – завинаги!

Ако все пак попаднете на прясно откраднат оригинален къртач и никой не е подавал жалба за него и работите 6 месеца с него може да се случи друга неприятна ситуация – да му се развали ротора ! Това парче метал струва от порядъка на 600лв. с работата ( GSH-11 Bosch ). В този случай пак няма да си е заслужавало! Защото гаранционен сервиз на такъв модел би излязъл към 50лв. 🙂

Нашата фирма за кърти чисти извозва винаги използва безотказна техника, която се мръщи на малки количества бетон и тухли :))

Разгледайте нашия сайт на http://www.kurtia.com