Референции

Въпреки кратките срокове успяхме за 1 седмица да извършим услугата къртене бетон и да унищожим 25 кубика бетон. Асансьорната шахта се оказа върха на комунистическата мисъл и се наложи да се кърти с минибагер. Идеята ни беше да предложим комбиниран багер, но поради големите си размери не можа да влезе (това го преценихме навреме и без да идва багера от гр.София). Така след като извършихме ръчно къртене на самата плоча с големина почти 5 кубика се саморазправихме и с останалата част от шахтата. Така клиентите от Siemens ще могат да се нанесат в най-кратки срокове. Пожелаваме им успех в новото начинание.

Една много нестандартна услуга. Хората ни се обадиха в 23:30 часа с голяма молба да се натоварят и извозят останалите боклуци преди предстоящото отваряне в същия ден! Разбира се, след това винаги сме имали запазени места, благодарение на добре свършената работа.

Това са едни от най-добрите ни клиенти. За нас беше изключително удоволствие да работим с част от група „Ъпсурд“. Изключително готини хора. За тях извършихме къртене на тухлени стени – около 10 кубика и освободихме 70 кв. помещение, сегашната ВИП зона. Изхвърляне на строителни отпадъци се извърши с над 7 контейнера.

Къртене в подземен гараж на тухлени стени.

Няколко големи обекти за къртене на бетон!

За 2 дни след много премеждия в рамките на събота и неделя успяхме да премахнем 6 кубика бетон, за да може сега фасадата на посолството намиращо се на бул. „Симеоновско шосе“ да изглежда по този красив начин, както е в момента (покрива на оградата е също наше дело, но това е в един от другите ни раздели за работа).

500кв. мазилка от таваните по балконите на посолството бяха къртени и извозени за по-малко от 5 дни, като направихме всичко възможно, за да не притесняваме хората по работните им места.

Къртене на 25 кубика бетон от фундамент на кран беше изпълнено за 12 дни от 4 човека в разгара на лятото.

За новия клон на банката бяха съборени и извозени 19 кубика тухлени стени за ден и половина. Използването на чук беше от изключителна важност за крайния успех.

Началото на 2009 година, когато започна гръмкия строеж на „Сердика“ МОЛ бяхме извикани при нулевия цикъл на обекта, за да отстраним 13 кубика бетон от 2 шайби. За 5 дни с бригада само от 4 човека успяхме да си свършим работата.