Пакет „Баня“

Пакет „Къртене на баня“

Банята вкъщи отдавна вече не е просто мокро помещение, в което се мием и къпем. В днешно време за повечето от нас това е единственото място, където можем да останем насаме със себе си, да си отпочинем от тежките работни дни и да се освежим. С малко инвестиции, разумно планиране и няколко ремонта бихме могли да превърнем банята у дома в невероятно кътче за релакс. Единствено от нас самите зависи как ще се чувстваме, докато сме в банята – сякаш сме на спа или сякаш сме в казармата.

kurtene na plochki v baniaОт хигиенна гледна точка поддържането на добър вид на мокрите помещения също е от изключително значение. Както знаете, влагата там е в сериозни количества и причинява редица проблеми, които изискват сравнително чести ремонти и къртачески дейности. Ако ги извършвате навреме, избягвате наистина сериозните проблеми и мащабните скъпи ремонти.

Ние в „МГ Ангелов“ сме отлично  запознати с всички детайли и специфики на мокрите помещения и именно поради тази причина можем да заявим, че предлагаме едни от най-качествените услуги по къртене на баня в София – и то на страхотни цени.

Цената на стандартен пакет „Баня“ е 490,00лв. и обхваща всичко в нея. Ако сте решили да изберете този пакет строителни услуги, той включва къртене на фаянс или теракота до 20 квадратни метра, както и събиране с наши чисти чували, изнасяне с асансьор и извозване на строителни отпадъци до сметището. Ако решите да добавите към него къртене на самият под от мозайка или замазка до бетон, то това ще ви струва допълнителни 120,00лв.

Услугите ни, разбира се, не се ограничават единствно с къртене на плочки в банята. Предлагаме и тяхната смяна, къртене на тоалетна, вана и допълнителни довършителни работи в мокри помещения. Всичко зависи от вашите изисквания – качествената работа от наша страна е гарантирана.

Обадете се сега на 0896 67 43 22, за да поръчате вашата баня.

Нашият съвет е да се възползвате от изгодните ни цени за къртене на баня. Не опитвайте сами да свършите ремонтната работа, особено ако уменията и познанията ви, свързани със строително-монтажни дейности, са твърде ограничени. Рискувате не само да извършите некачествено ремонта, а и да причините изключително големи и опасни щети. Примери безброй – проблеми в канализационната система, намокрени електрически кабели и така нататък.

Когато става въпрос за къртене на баня, винаги се доверявайте на професионалисти. Именно такива са всички работници в нашите къртачески бригади. От нас ще получите отлично свършена работа на страхотна цена.

Убедете се сами – заявете къртене на баня сега!