Пакет „Баня“

Пакет „Къртене на баня“

Банята вкъщи отдавна вече не е просто мокро помещение, в което се мием и къпем. В днешно време за повечето от нас това е единственото място, където можем да останем насаме със себе си, да си отпочинем от тежките работни дни и да се освежим. С малко инвестиции, разумно планиране и няколко ремонта бихме могли да превърнем банята у дома в невероятно кътче за релакс. Единствено от нас самите зависи как ще се чувстваме, докато сме в банята – сякаш сме на спа или сякаш сме в казармата.

kurtene na plochki v baniaОт хигиенна гледна точка поддържането на добър вид на мокрите помещения също е от изключително значение. Както знаете, влагата там е в сериозни количества и причинява редица проблеми, които изискват сравнително чести ремонти и къртачески дейности. Ако ги извършвате навреме, избягвате наистина сериозните проблеми и мащабните скъпи ремонти.

Ние в „МГ Ангелов“ ЕООД сме отлично  запознати с всички детайли и специфики на мокрите помещения и именно поради тази причина можем да заявим, че предлагаме едни от най-качествените услуги по къртене на баня в София – и то на страхотни цени.

Цената на стандартен пакет „Баня“ е на ТОП промоционална цена и обхваща всичко в нея. Ако сте решили да изберете този пакет строителни услуги, той включва къртене на фаянс или теракота до 20 квадратни метра, както и събиране с наши чисти чували, изнасяне с асансьор и извозване на строителни отпадъци до сметището. Ако решите да добавите към него къртене на самият под от мозайка или замазка до бетон, то това ще ви струва нищо! На промоция е в момента!

Услугите ни, разбира се, не се ограничават единствено с къртене на плочки в банята. Предлагаме и тяхната смяна, къртене на тоалетна, вана и допълнителни довършителни работи в мокри помещения. Всичко зависи от вашите изисквания – качествената работа от наша страна е гарантирана.

Обадете се сега на 0896 67 43 22, за да поръчате вашата баня.

Нашият съвет е да се възползвате от изгодните ни цени за къртене на баня. Не опитвайте сами да свършите ремонтната работа, особено ако уменията и познанията ви, свързани със строително-монтажни дейности, са твърде ограничени. Рискувате не само да извършите некачествено ремонта, а и да причините изключително големи и опасни щети. Примери безброй – проблеми в канализационната система, намокрени електрически кабели и така нататък.

Когато става въпрос за къртене на баня, винаги се доверявайте на професионалисти. Именно такива са всички работници в нашите къртачески бригади. От нас ще получите отлично свършена работа на страхотна цена.

Убедете се сами – заявете къртене на баня сега!