Ремонт на апартамент

Рано или късно всеки стига до момента, в който се нуждае от ремонт на своя апартамент.

Ние ще ви дадем ценни съвети , с които ще си спестите много главоболия и нерви, по какъв начин да го направите:

  1. Ако работите по цял ден, нямате време вие да движите нещата и искате някоя фирма да направи комплексна услуга, то трябва да се свържете с 3 и да изискате цена, време и гаранции за нещата.
  2. Не избирайте по най-ниска цена, а по това как са се представили при посещението фирмите. Дали е дошъл шефът на фирмата или е изпратил работници също е от значение.
  3. Задължително уведомете домоуправителят на входа, напишете и бележка за жувущите с времетраенето на ремонта и че предварително се извинявате за причиненото неудобство.
  4. Най-шумните дейности са от къртене, направа на канали за ВИК и канали от електроинсталацията. Това обикновено е в първата седмица.
  5. Не вдигайте шум от 14:00 до 16:00ч., като не е желателно да започвате събота или неделя, а през седмицата, когато хората са на работа.
  6. За подмяна на тръбите на парното е хубаво да се избере летният сезон, защото зимата, ако се налага източване на абонатната станция ще е много сложно да се договорите със съседите за това. Така ще трябва да стоят на студено един ден.

Следва продължение…