Мини багер под наем

Възползвайте се от ексклузивните цени при наем на мини багер в София – обадете ни се на 0895514444.

Отдаването на мини багер под наем се превърна в обичайна практика през последните години на силно застрояване на урбанизираните райони на страната. Повишените нужди от участието на адекватна, рентабилна и ефективна строителна механизация при редица строителни дейности обуславя и тази наша услуга.Мини Багер под наем на изгодна цена в София

Най-често услугата за багер под наем се търси от фирми и лица, които имат нужда от малки машини, които да достигнат до труднодостъпни места. Там, където стандартните багери не могат да се справят, техните по-малки събратя нямат проблеми.

Търсенето на тези услуги се обуславя и от факта, че с подходящия инвентар и аксесоари тези мини багери могат да свършат страхотна работа, която би отнела много повече финансови и времеви ресурси на бригада строителни работници или традиционни машини за къртене.

Този тип механизация има още едно предимство, а именно, че е оборудвана с гумени вериги. Това я прави идеален вариант при нужда от дейности върху бетон или асфалт.

Още едно предимство на тези строителни машини е че те могат лесно да се транспортират дори до по-отдалечени обекти. Това се реализира чрез не особено големи камиони, което е страхотно удобство. Никак не е случайно, че мнозина наши клиенти предпочитат да наемат по-малки багери заради тяхната мобилност и адаптация към широк спектър условия.

Т.нар. мини багери под наем най-често използват по-малки по обем кофи от конвенционалните багери, като техния размер по отношение на ширината може да варира между 20 и 80 сантиметра. Чрез лека настройка те са идеални и при нужда от ефективни къртачни услуги след монтаж на малък хидравличен чук.

В зависимост от здравината на бетона хидравличният чук може да изкърти от порядъка на 4 до 12 кубика за 8-часова машиносмяна. От голямо значение при къртачни услуги с мини багери е и от каква позиция ще може да се работи с хидравличния чук.

Възползвайте се от ексклузивните цени при наем на мини багер в София – обадете ни се на 0895514444.

  • Копаене при 8-часова машиносмяна – 240лв. с ДДС;
  • Къртене с хидравличен чук при 8-часова машиносмяна – 288лв. с ДДС.
  • Доставка на багера – 48лв. с ДДС (еднократно)