Къртене на плочки

Как се къртят плочки от професионалистите?

Ако сте решили да правите ремонт на баня, мокро помещение или коридор, най-вероятно ще се стигне и до къртене на плочки. Няма нужда да се мъчите с този труден и времеемък процес. Извикайте бригада на „МГ Ангелов“, за да улесните живота си и за да получите добре свършена работа. Предлагаме качествени услуги по къртене на плочки в София на изключително изгодни цени. Разбиваме с лекота и професионализъм всякакви видове плочки, фаянс и теракот.

Обадете ни се сега, за да ви направим индивидуална оферта и да уговорим дата на посещение!

Предлагаме комплексни къртачески услуги и разполагаме с дългогодишен опит в къртенето на плочки. Именно затова сме известни в цяла София с качеството си на работа и изгодни цени. Избирайки нашата къртаческа бригада, не се занимавате с каквито и да е ремонтни дейности. Услугата по къртене на плочки включва абсолютно всичко, свързано с тази дейност – оглед и план за работа, разбиване на фаянс, гранитогрес, теракот или друг вид плочки, почистване на обекта.

Ако желаете (а и ви препоръчваме), бихте могли да заявите и допълнителни дейности от наша страна, с които напълно ще си спестите абсолютно всички усилия. Предлагаме пълно почистване на отпадъците, получени след къртенето на плочките, натоварване и извозване на боклука със собствен транспорт, дори и поставяне на нови плочки. Избирайки такава комплексна услуга, не се налага да правите нищо друго, освен да ни се обадите. И един жокер от нас – така цената на къртенето на плочките излиза много по-изгодно!

Къртенето на плочки е специфична и сложна ремонтна дейност. Не си правете експерименти!

kurtene na plochki v baniaНашият експертен съвет е да не опитвате сами да се справите с къртенето на плочки, ако не сте на сто процента уверени в своите познания и възможности. Работата може да изглежда на пръв поглед лесна, но всъщност има доста тънкости и е строго препоръчително да се извършва само от професионалисти. Дори и да поназнайвате това-онова, рискът не си струва. Най-разумният вариант, ако сте в София, е да повикате къртаческа бригада „МГ Ангелов“, която да изкърти плочките вместо вас.

Работата не е чак толкова елементарна и е малко вероятно непрофесионалист в ремонтите да се справи достатъчно добре. Различните видове плочки се къртят по различен начин и ако не го знаете, най-вероятно или няма да свършите работата качествено, или ще загубите твърде много време, усилия и нерви. Освен всичко друго, разбиването на плочки води до изключително голямо количество отпадъци, с които е непосилно за сам човек да се справи.

Изборът на професионална къртаческа бригада като „МГ Ангелов“ в такива ситуации е по-правилното решение и заради вашата собствена безопасност. Ако не разполагате с достатъчно опит в ремонтите и не вземете необходимите предпазни мерки, рискувате отломки и счупени парчета от плочките да ви наранят по време на ремонта. Освен това, някои стари плочки е възможно да съдържат изключително вредни за здравето вещества.

„МГ Ангелов“ е идеалният вариант за къртене на плочки в София!

  • Всички наши работници разполагат с широк набор от умения и дългогодишен опит в ремонтните дейности
  • Работим бързо и качествено с най-подходящата и модерна техника
  • Предлагаме ви възможно най-изгодна цена за къртене на плочки в София
  • Можете да се възползвате и от нашите услуги по почистване и извозване на получените отпадъци
  • Не се налага да влагате никакви усилия и време. Цялата работа е в нашите ръце

Възползвайте се от нашите услуги и заявете къртене на плочки тук!