Извозване на стари мебели в София

Какво да правим със старите мебели и електроуреди?

В почти всеки дом има поне едно помещение, в което хората складират стари и вече ненужни мебели и електроуреди. Те заемат изключително много място, пречкат се и не позволяват мазето или таванската стая да се използват за друго по-полезно предназначение. Причината е, че на повечето хора не им се занимава с изхвърлянто им, работата им се струва непосилна и твърде уморителна и просто предпочитат да ги затворят някъде. А всъщност има много по-ефективно и същевременно изключително просто решение – използване на услугите на фирма за къртене, чистене и извозване.

Обърнете се към „МГ Ангелов“ и заявете извозване на стари мебели и електроуреди в София на най-ниски цени!

Нашата фирма е лидер в къртенето, почистването и извозването, затова не се колебайте да се възползвате от нашите услуги. Ще отървем дома ви от излишните вещи, спестявайки ви абсолютно всички усилия.

Какво включва услугата?

Предлагаме комплексни услуги по извозване на стари електроуреди и мебели, като на вас остава изборът дали ще изберете всички или ще се възползвате само от някои:

  • Почистване на помещение. Предлагаме цялостно почистване на таван, мазе, килер, склад и всякакви други помещения, премахвайки всички излишни вещи и боклуци.
  • Изнасяне на стари и масивни мебели и електроуреди и натоварване в бусове и камиони. В нашата комплексна услуга влиза и изнасяне извън помещението на всички подобни предмети от сръчните ни работници плюс натоварването им на специалната ни транспортна техника.
  • Извозване със собствен транспорт. Предлагаме, разбира се, и изхвърляне на ненужните вещи в близък пункт за рециклиране или специално бунище, както и транспортиране до друга избрана от вас локация в София.

Както виждате, работниците в нашите бригади са способни да свършат цялата работа от игла до конец, а за вас не остава нищо друго, освен да помислите как да оползотворите освободеното пространство.Възползвайте се и заявете почистване, изнасяне, натоварване и извозване на мебели и електроуреди в София на най-добра цена!

А колко струва всичко това?

Избирайки услугите на „МГ Ангелов“, можете да бъдете сигурни, че няма да похарчите нито една стотинка напразно. Предлагаме повече от разумни цени за изхвърляне на стари мебели и електроуреди, спестявайки ви всички усилия и ценно лично време. Конкретната стойност на услугата зависи от разнообразни фактори като вид, количество и обем на отпадъците, наличие на асансьор в сградата, брой етажи, необходимо време за изпълнение на работата, разстояние за извозване и така нататък.

Обадете ни се сега и ще получите индивидуална оферта на момента!

0895 51 44 44

Винаги работим с мисъл за клиента и неговите собствени предпочитания и нужди. Стараем се едновременно да предложим всичко, което ще ви улесни максимално, на възможно най-ниска цена.

Не се колебайте, а заявете изхвърляне на стари мебели и електроуреди. Услугата ще ви се отплати многократно с:

  • Много свободно пространство. Само помислете колко много място заемат всички стари уреди и ненужни мебели, които пазите, просто защото няма какво друго да правите. Изхвърлянето им буквално може да ви освободи цяло едно ново помещение в дома!
  • Спестено лично време и страшно много усилия. Това са ценни ресурси, които не бива да влагате в хамалска работа. Оставете я на нас!
  • Не товарите излишно личния си автомобил. Извозваме електроуредите и мебелите със специални транспортни средства, така че няма никакъв смисъл да претоварвате и цапате личния си автомобил, който едва ли е пригоден за такава дейност.
  • Изобщо не правите нищо! Да – ние вършим цялата работа вместо вас. Изхвърляме всичко ненужно за нула време, а вие не си мърдате и пръста!

izvozvane-stroitelni-otpadyci