Ревю на кърти чисти извозва

Това е фирма занимаваща се с една от най-тежките дейности в строителството. Работата е ужасно трудоемка. Ето как протича целия процес за кърти чисти извозва. Хубавото за клиента е, че всичко остава в рамките на деня:

1. Къртене – една от по-малките машини, която е и най-популярна в тези среди тежи 11 килограма без шилото. Представете си как един човек държи цял ден тази машина, а през лятото го прави и по цяла седмица без почивка.

2. Изнасяне на строителни отпадъци – сваляне на чували без асансьор е голямо изпитание за издържливостта на всеки един човек работещ в този бранш. Понякога се налага един човек да свали 100 чувала от 4-тия етаж без асансьор в рамките на няколко часа.

3. Извозва – целият тежък товар трябва да се извози до сметището през целия град и задръстване. На самото сметище, дълго километър неасфалтиран черен път, пълен с дупки и дебнещи ями, на който по време на дъжд засядането е включено в редовната програма, трябва да се изхвърли боклука. Спукани гуми от пирони и ужасната миризма са приоритет в цялостната картина на това великолепие. От няколко месеца цените там са двойни, но всички къртачни фирми си запазиха цените си за извозване заради кризата (дори са ги намалили). Искрено се надяваме нашите бъдещи клиенти да прочетат това и да проявят по-голямо разбиране към фирми като нашата, когато са заявили едно количество, а то е излязло двойно или тройно и трябва да си доплатят поне част.

За всички, които искат ние да свършим тежката работа: http://www.kurtia.com