Къртене на бетон и панел

Професионално събаряне на сгради в СофияБетонът е един от често използваните строителни материали. Той се получава в резултат от смесването на вода, пясък, цимент и други добавки. Много често в строителните конструкции бетонът се среща в комбинация със стоманена армировка, в резултат на което се получава стоманобетон. Стоманобетонните елементи са широко разпространени в строителството на по-старите сгради в България.

Бетонът се характеризира с висока устойчивост на натиск, а стоманата – с висока якост на опън. Съчетаното им използване в строителството води до дългогодишна издръжливост на построеното и респективно до трудното му разбиване или разрушаване.

Къртенето на бетон не е лесна работа! За целта ще ви е нужен екип от професионалисти, които освен със съответната подготовка ще трябва да разполагат и с необходимия набор от техника и инструменти, най-често използвани за къртене на бетон – къртачи, свредла и други.

И ако считате, че с проблема по разрушаването на бетонната конструкция, можете да се справите индивидуално със собствен труд, с помощта на приятели и лична техника или техника под наем, то не подценявайте въпроса с почистването и извозването на получените от къртенето на бетона строителни отпадъци. Ако нямате предишен опит с изхвърлянето на подобен тип отпадъци, по-добре се доверете на професионалните фирми, които се занимават с това – ще спестите много средства!

Най-важното от всичко е да осигурите отлична организация на работния процес!

И знаете ли защо е важно да проучите фирмата, която мислите да наемете? Причините могат да бъдат много, но най-важните са:

  • не ви трябват допълнителни ангажименти;
  • може да ползвате комплексна услуга по къртене и извозване;
  • не желаете да „ви се отвори“ друга работа след къртенето;
  • искате да си спестите излишни главоболия;
  • може да разчитате на заявения ден и час;
  • ще получите страхотна цена в съотношение услуга=качество.

Всичко това ще бъде изпълнено перфектно от екипа на Kurtia.com! Обадете се и заявете още сега: 0895 51 44 44