Какво да не правим, когато имаме поръчан контейнер за строителни отпадъци

Здравейте приятели, за ваше и за наше улеснение днес ще ви напишем и нещата, които трябва или не трябва да правите, когато имате доставен или поръчан контейнер за строителни отпадъци:

1. Не пълнете контейнера с връх и не му добавяйте отстрани допълнителни канати, за да събере повече – така има опасност да е твърде тежък и при вдигане да му се откъснат „ушите“ или да паднат строителни отпадъци по улиците, защото не може да се завият добре. Като камионите на някои колеги, които имат по-слаби установки за вдигане, няма въобще да успеят да се справят и вие ще трябва ръчно да го разтоварите.

2.  Не оставяйте контейнера без надзор, за да не го напълнят и препълнят вашите съседи.

3. Не паркирайте колата си до контейнера и следете да не го направи някой ваш съсед след като сте ни повикали отново, за да го изхвърлим на сметището.

4. Ние сме работохолици, но моля ви НЕ ни звънете в 23:30 вечерта с думите, че имате спешно нужда от контейнери за утре сутрин, защото това е почти невъзможна процедура.

В следващата ни статия ще продължим с интересните препоръки. За повече информация може да ни посетите и на официалния ни сайт ТУК.

Контейнери за строителни отпадъци
Контейнери за строителни отпадъци