Кърти Чисти Извозва

Професионална фирма “МГ Ангелов“ ЕООД предлага къртачни услуги в областта на строителството – познати като Кърти Чисти Извозва за гр. София и околността!

Обадете ни се сега за повече информация: 0896 67 43 22

Дългогодишният ни опит в областта на: Кърти Чисти Извозва ни дава възможност да изпълняваме обектите си в поставените срокове, както и да оставяме след себе си доволни и редовни клиенти. Ние работим с едни от най-големите строителни фирми в България, които изпълняват огромни обекти като молове, административни сгради, пътища и други. За тях най-често изпълняваме услугите: къртене на бетон и отдаване на контейнери за строителни отпадъци под наем. Неведнъж се е налагало да се работи и в почивните дни, за да бъде изпълнен обекта.

Други интересни къртачни услуги са: къртене на баня, къртене на подпрозорец, къртене на замазка, къртене на отвор за врата, извозване на строителни отпадъци. Те обикновено са свързани с частни клиенти и се извършват в апартамент или къща.

По закон услугата: Кърти Чисти Извозва може да се извършва през работните дни, като ние имаме задължителна почивка за услугата къртене от 14:00-16:00 на обяд, за да не притесняваме вашите съседи. През това време се свалят строителни отпадъци във винаги чисти чували.

След приключване на къртачната услуга: кърти чисти извозва, прахта по стълбището се почиства задължително от наши служители. Всеки път се стремим да предлагаме описаните по-горе къртачни услуги в срок от няколко часа.

За цялостно къртене, почистване, извозване на строителни отпадъци в даден апартамент се обхващат следните услуги: къртене на комин, къртене на баня, къртене на замазка, къртене на фаянс, къртене на подпрозорец. За тяхното натоварване и извозване до сметище винаги се стремим да бъде изпълнено в рамките на работния ден. По този начин вашите съседи няма да бъдат притеснявани и няма да влизате с тях в излишни спорове. Ако нямате асансьор или той не работи, не трябва да се притеснявате. Ние ще го свалим, от който и да е етаж на ръка, след което ще го извозим с контейнер или камион.

Събаряне на сгради е друга интересна къртачна услуга, която предлагаме на вашето внимание. Всякакъв вид къщи, постройки, бараки и т.н могат да бъдат премахнати в кратки срокове със сериозна техника и оборудване.

Ръчно ще бъдат изпълнени само процедурите за къртене на бетон при трудно достъпни места на машините. Също така можем да използваме и хидрочук, при къртене на много големи количества бетон. Не се притесняваме от кратки срокове и бързо отреагиране при такава нужда! Разбира се, за тази услуга трябва да може багера да има необходимия достъп до обекта, за да може да се извърши къртене и товарене.

Избирайки „МГ Ангелов“ ЕООД си гарантирате, че ще получите възможно най-качествените къртачни услуги в цяла София!

Дейността ни не се изчерпва само с къртене и разбиване. Предлагаме и професионални почистващи услуги, включващи събиране на строителни отпадъци след ремонт, цялостно почистване на всякакви помещения – тавани, мазета, складове, гаражи – както и почистване на дворове.

Можете да ни се обадите, за да съберем в чували всички отпадъци, които са се получили след ремонт. Почистването на строителните отпадъци често отнема не по-малко време от същинската строително-монтажна работа, затова е по-добре да си спестите това усилие.

Свържете се с нас и при необходимост от почистване на двор, таван или изба. Ще изпратим бригада, която бързо ще освободи помещението от всички излишни боклуци или стари мебели и електроуреди, които вече не ползвате. Способни сме да премахнем дори стари и опасни зидове, огради, клони, храсти и всичко, което ви пречи да използвате двора си пълноценно.

След почистване винаги предлагаме и извозване на всички строителни и други отпадъци със собствени транспортни средства. Разполагаме с подходяща техника за транспортиране на всякакви отпадъци и предмети с различно тегло и обем.

За да получите максимално качество и изгода, заявете комплексна услуга от „МГ Ангелов“, включваща къртене, почистване и извозване на отпадъци. Доверете се на професионалистите в бранша и се възползвайте от най-качествените къртачни и почистващи услуги в София!

Обадете ни се за заявка на услуга и/или консултация сега!