Къртене на бетон

Професионални услуги по къртене на бетон на супер цени!

Изберете най-добрите къртачи на бетон в цяла София! Строителна фирма „МГ Ангелов“ ЕООД предлага комплексни услуги, свързани с къртене на всевъзможни бетонни повърхности и конструкции. В нашите лицензирани легиони работят изключително компетентни и опитни специалисти, разполагаме с цял арсенал от инструменти и машини, а всичко това ни позволява да къртим бетон качествено, бързо и, разбира се – на ТОП цени!

Колко точно добри цени?

Избирайки нашите услуги, получавате максимална възвръщаемост на своя разход и висока степен на качество спрямо платената цена. Стойността на услугата „къртене на бетон“ зависи от множество фактори – здравина и вид на повърхността, специфики на сградата и помещението, обем на работа, конструктивни характеристики и други. Предлагаме къртене на бетон в София на цени между  96 и 488 лв на кубичен метър.

Обадете ни се сега на 0895 51 44 44, за да изясним всички подробности и да получите индивидуална оферта!

Кога е наложително къртенето на бетон?

В по-голямата част от случаите къртенето се налага при ремонт на стари жилищни сгради, където това е основният конструктивен материал. Изобщо, къртим бетон в редица ситуации, свързани с основен ремонт и промяна на вида на помещение, например:

  • Изкъртване на стени от бетон;
  • Премахване на рамка на подпрозорец
  • Съединяване на две съседни помещения или на балкон със стая
  • Къртене на плочи, бетонни гаражи, веранди
  • Разбиване и разрушаване на промишлени бетонни конструкции – халета, складове, цехове.

Защо е необходим професионален подход при къртенето на бетон?

Професионално събаряне на сгради в СофияКъртенето на бетон е строително-ремонтна дейност, която има своята специфика и особености, поне когато говорим за качество при крайния резултат. Не бива да се забравя, че именно бетонът най-често изисква подходящ подход, с който да бъде разбит лесно и бързо и вместо да се разчита на човешки труд, то в повечето случаи се прибягва до употребата на специализиран инвентар и машини.

Къртенето на бетон задължително трябва да се извършва от хора, които са добре запознати с материала и различните видове повърхности, от които той е част. Необходим е широк набор от експертни умения и знания, за да се извършва тази дейност качествено и безопасно.

Понякога къртенето на бетон се налага в новопостроени сгради, които имат нужда от някакво преустройство. При такива обстоятелства е разбираемо, че голяма част от дейностите се извършват на ръка, поради малкото пространство. Това обаче не е характерно само за новите сгради, а за всички здания и особено за жилища и офиси. Не са рядкост и случаите, когато се налага да се потърси фирма за къртене на бетон, която да се справи с грешки, произтекли от неправилно изливане на бетон за строеж или дострояване.

Защо да избера „МГ Ангелов“ ЕООД да кърти бетон?

  • Ние къртим с високо качество благодарение на опита и познанията, които притежаваме
  • При нас работят доказани професионалисти, способни да се справят и в най-сложните ситуации, свързани с къртене на бетон
  • Предлагаме ви изгодна цена за къртене на бетон в София
  • Възможност за комплексна услуга – къртене на бетон + почистване на строителните отпадъци + извозване със собствен транспорт

Не се колебайте да се свържете с нас по възможно най-удобния начин, за да заявите професионално къртене на бетон! Позвънете още сега на 0895 51 44 44.