Контейнери под наем

Поръчайте контейнер от 6, 7 и 8 кубика под наем за строителни или битови отпадъци още днес на 0895514444!

  • Контейнер за строителни отпадъци под наем от 6, 7 и 8м3 – в рамките на гр.София и околностите – обадете ни се на 0895514444!

    , за да получите вашата ТОП ОФЕРТА и ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА!

  • Контейнер за смесени отпадъци под наем от 6, 7 и 8м3 – в рамките на гр.София и околностите – обадете ни се на 0895514444, за да получите вашата ТОП ОФЕРТА и ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА! 

Ако имате нужда от контейнери за строителни или битови отпадъци под наем, за извозване на строителни или битови отпадъци, то ние ви предлагаме професионална, лицензирана и компетентна помощ в рамките на град София и околностите.

Можете да се възползване от промоционалните ни цени при отдаване под наем на контейнери за строителни или битови отпадъци от 6, 7 и 8 кубика за град София и околностите в период до 01.09.2024г.

Потърсете ни още сега на 0895514444! Ще го доставим веднага!

Доставка и престой в порядъка на 5 дни с добавено извозване на строителните или битови отпадъци и включени такси за лицензирано сметище на цени, както следва:

Поръчките на контейнери за строителни отпадъци стават един ден предварително. Изключение прави, когато сме в близост до вашият район или имаме възможност за по-бързо реагиране и доставка. Всички контейнери на сметищата се приемат от 01.07.2021г. само разделно! Ако решите да пълните всички строителни отпадъци едновременно с такива от пластмаси, дървения, картон и мебели в контейнера, то те се заплащат допълнително. За околности на град София, молим да се обадите на 0895514444 за крайна цена!

контейнери под наемПрестоят им е точно 5 дни, защото 1 работник може да натовари един 6-кубиков контейнер точно за 5-6 часа. Ние ви даваме 7 дни, за да го направите!

Отстъпки при поръчки на над 4 контейнера за строителни отпадъци. Възможност за доставка на 3 контейнера от по 6 кубика наведнъж.

Всички цени на контейнери под наем за строителни и смесени отпадъци са с включени такса смет, която е между 80,00лв. и 180,00лв. и се заплащат от нас на сметището, в зависимост от тонажът на вашият боклук.

След 5-ият ден контейнерът може да стои при вас като се заплаща цена от 10,00лв. за всеки допълнителен ден.

Имате нужда от допълнителна помощ при товарене на контейнерите?

В случай, че имате не повече от 50-60 чувала за изхвърляне, то може да ги натоварите с ваши работници и да потърсите по-евтин вариант да ги извозите с наш по-малък камион за строителни отпадъци. Нашите камиони събират до 5-6 кубика или 5 тона в зависимост от строителният или битов отпадък.

контейнериПредлагаме и помощ при товаренето с наши работници при нужда от такава услуга, за да могат да се възползват клиентите ни от качество при извозване на строителни отпадъци с контейнери във всеки аспект, която се заплаща допълнително. 

Контейнерите под наем са удобно и рентабилно решение. Ако пък имате сериозно количество боклук, който ви е останал след ремонтни дейности във вашия дом, офис, сграда, то това е идеален вариант за вас.

Един работник може да напълни един контейнер за строителни отпадъци в рамките на 4 часа. Това е норма, когато контейнерът е отдалечен до 10-15 метра и е с приготвен за товарене боклук.

Контейнерите, които отдаваме на нашите клиенти могат да бъдат използвани и за товарене и извозване на битови отпадъци или такива със смесено изхвърляне.

Възползвайте се от нашите страхотни условия и изключително изгодни цени за контейнери под наем. С наша помощ ще си решите по възможно най-ефикасен начин проблема с натрупаните строителни отпадъци след ремонт. Не забравяйте – специалният контейнер е единственият законен и обществено съобразен вариант за събиране на такива отпадъци. Така пространството около обекта не се превръща в бунище, не рискувате да бъдете глобени и почиствате след себе си максимално бързо.

Това е подходящо решение както за извозване на строителни отпадъци след строително-монтажни работи, така и за друг вид боклук. Съветваме ви да си осигурите контейнер от МГ Ангелов при основно почистване на мазе, таван, двор, гараж или друго помещение, особено когато става въпрос за наистина голямо количество отпадъци в различни размери и обеми.

Лицензи на фирмата за превоз на товари:

По-долу можете да видите и нашите лицензи за превоз на товари, за да сте сигурни, че се доверявате на професионалисти в областта на строителните работи. Имаме всички необходими разрешителни от РИОСВ за 842 вида отпадъци, както и договори със сметищата. Фирмата ни е строителна с разрешително за първа и четвърта група на строежи от трета до пета категория необходими за събаряне на сгради.

удостоверение1

лиценз транспорт

Поръчайте контейнер от 6, 7 и 8 кубика под наем за строителни или битови отпадъци още днес на 0895 51 44 44! Доставяме веднага!