Контейнери под наем

Търсите контейнери за строителни отпадъци под наем в София на топ цени?

Ако имате нужда от контейнери под наем, за извозване на строителни отпадъци, то ние ви предлагаме професионална и компетентна помощ в рамките на град София.

Можете да се възползване от промоционалните ни цени при отдаване под наем на контейнери в период до 01.06.2018г.

 

Потърсете ни още сега на 0896 67 43 22!

Доставка и престой в порядъка на 4 дни с добавено извозване на отпадъците и включени такси за лицензирано сметище на цени, както следва:

  • Контейнер под наем (4 кубика) – 96,00лв. с ДДС;
  • Контейнер под наем от (6 кубика) – 144,00лв. с ДДС.

Поръчките на контейнери за строителни отпадъци стават един ден предварително. Изключение прави, когато сме в близост до вашият район или имаме възможност за по-бързо отреагиране и доставка.

Контейнери за строителни отпадъциПрестоят им е точно 4 дни, защото 1 работник може да натовари един 4-кубиков контейнер точно за 4 часа. Ние ви даваме от 4 дни, за да го направи!

Отстъпки при поръчки на над 4 контейнера за строителни отпадъци. Възможност за доставка на 2 контейнера наведнъж и прибирането им едновременно: 2 контейнера от 4 кубика или 1 контейнер от 4 кубика и 1 контейнер от 6 кубика.

Всички цени на контейнери под наем за строителни отпадъци са с включени такса смет, която е между 20,00лв. и 65,00лв. и се заплащат от нас на сметището, в зависимост от вашият боклук.

Имате нужда от допълнителна помощ при товарене на контейнерите?

В случай, че имате не повече от 50-60 чувала за изхвърляне, то може да ги натоварите с ваши работници и да потърсите по-евтин вариант да ги извозите с наш камион за строителни отпадъци. Нашите камиони събират до 4 кубика или 3,5 тона в зависимост от строителния отпадък.

Контейнери под наем

Предлагаме и помощ при товаренето с наши работници при нужда от такава услуга, за да могат да се възползват клиентите ни от качество при извозване на строителни отпадъци с контейнери във всеки аспект.

Контейнерите под наем са удобно и рентабилно решение. Ако пък имате сериозно количество боклук, който ви е останал след ремонтни дейности във вашия дом, офис, сграда, то това е идеален вариант за вас.

Един работник може да напълни един контейнер за строителни отпадъци в рамките на 4 часа. Това е норма, когато контейнерът е отдалечен до 10-15 метра и е с приготвен за товарене боклук.

Контейнерите, които отдаваме на нашите клиенти могат да бъдат използвани и за товарене и извозване на битови отпадъци или такива със смесено изхвърляне.

Възползвайте се от нашите страхотни условия и изключително изгодни цени за контейнери под наем. С наша помощ ще си решите по възможно най-ефикасен начин проблема с натрупаните строителни отпадъци след ремонт. Не забравяйте – специалният контейнер е единственият законен и обществено съобразен вариант за събиране на такива отпадъци. Така пространството около обекта не се превръща в бунище, не рискувате да бъдете глобени и почиствате след себе си максимално бързо.

Това е подходящо решение както за извозване на строителни отпадъци след строително-монтажни работи, така и за друг вид боклук. Съветваме ви да си осигурите контейнер от МГ Ангелов при основно почистване на мазе, таван, двор, гараж или друго помещение, особено когато става въпрос за наистина голямо количество отпадъци в различни размери и обеми.

Лицензи на фирмата за превоз на товари

По-долу можете да видите и нашите лицензи за превоз на товари, за да сте сигурни, че се доверявате на професионалисти в областта на строителните работи.

Удостоверение за превоз на товари и контейнери

Лиценз за превоз на товари и контейнери

 

Поръчайте контейнери под наем за строителни отпадъци още днес на 0896674322!