Контейнери под наем

Поръчайте контейнери под наем за строителни отпадъци още днес на 0895 51 44 44!

Ако имате нужда от контейнери за строителни отпадъци под наем, за извозване на строителни отпадъци, то ние ви предлагаме професионална и компетентна помощ в рамките на град София.

Можете да се възползване от промоционалните ни цени при отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци за град София в период до 01.11.2021г.

Потърсете ни още сега на 0895 51 44 44!

Доставка и престой в порядъка на 5 дни с добавено извозване на строителните отпадъци и включени такси за лицензирано сметище на цени, както следва:

  • Контейнер за строителни отпадъци под наем от (6 кубика) – 192,00лв. с ДДС в рамките на гр.София.

Поръчките на контейнери за строителни отпадъци стават един ден предварително. Изключение прави, когато сме в близост до вашият район или имаме възможност за по-бързо отреагиране и доставка. Ако решите да напълните част от контейнера с отпадъци, които не са строителни, то трябва да заплатите още 120,00лв. с ДДС допълнително от цената. Всички контейнери на сметищата се приемат от 01.07.2021г. само разделно! Ако решите да пълните всички строителни отпадъци едновременно с такива от пластмаси, дървения, картон и мебели в контейнера, то те се заплащат допълнително.

контейнери под наемПрестоят им е точно 5 дни, защото 1 работник може да натовари един 6-кубиков контейнер точно за 5-6 часа. Ние ви даваме 5 дни, за да го направите!

Отстъпки при поръчки на над 10 контейнера за строителни отпадъци. Възможност за доставка на 2 контейнера от по 6 кубика наведнъж.

Всички цени на контейнери под наем за строителни отпадъци са с включени такса смет, която е между 30,00лв. и 105,00лв. и се заплащат от нас на сметището, в зависимост от тонажът вашият боклук.

След 5-ия ден контейнерът може да стои при вас като се заплаща  цена от 6,00лв. с ДДС за всеки просрочен ден.

Имате нужда от допълнителна помощ при товарене на контейнерите?

В случай, че имате не повече от 50-60 чувала за изхвърляне, то може да ги натоварите с ваши работници и да потърсите по-евтин вариант да ги извозите с наш по-малък камион за строителни отпадъци. Нашите камиони събират до 6 кубика или 5 тона в зависимост от строителния отпадък.

контейнериПредлагаме и помощ при товаренето с наши работници при нужда от такава услуга, за да могат да се възползват клиентите ни от качество при извозване на строителни отпадъци с контейнери във всеки аспект, която се заплаща допълнително. 

Контейнерите под наем са удобно и рентабилно решение. Ако пък имате сериозно количество боклук, който ви е останал след ремонтни дейности във вашия дом, офис, сграда, то това е идеален вариант за вас.

Един работник може да напълни един контейнер за строителни отпадъци в рамките на 4 часа. Това е норма, когато контейнерът е отдалечен до 10-15 метра и е с приготвен за товарене боклук.

Контейнерите, които отдаваме на нашите клиенти могат да бъдат използвани и за товарене и извозване на битови отпадъци или такива със смесено изхвърляне.

Възползвайте се от нашите страхотни условия и изключително изгодни цени за контейнери под наем. С наша помощ ще си решите по възможно най-ефикасен начин проблема с натрупаните строителни отпадъци след ремонт. Не забравяйте – специалният контейнер е единственият законен и обществено съобразен вариант за събиране на такива отпадъци. Така пространството около обекта не се превръща в бунище, не рискувате да бъдете глобени и почиствате след себе си максимално бързо.

Това е подходящо решение както за извозване на строителни отпадъци след строително-монтажни работи, така и за друг вид боклук. Съветваме ви да си осигурите контейнер от МГ Ангелов при основно почистване на мазе, таван, двор, гараж или друго помещение, особено когато става въпрос за наистина голямо количество отпадъци в различни размери и обеми.

Лицензи на фирмата за превоз на товари:

По-долу можете да видите и нашите лицензи за превоз на товари, за да сте сигурни, че се доверявате на професионалисти в областта на строителните работи. Имаме всички необходими разрешителни от РИОСВ за 842 вида отпадъци, както и договори със сметищата. Фирмата ни е строителна с разрешително за първа и четвърта група на строежи от трета до пета категория необходими за събаряне на сгради.

удостоверение1

лиценз транспорт

Поръчайте контейнери под наем за строителни отпадъци още днес на 0895 51 44 44!