Извозване на строителни отпадъци

izvozvane-stroitelni-otpadyciИзвозване на строителни отпадъци

Можем да ви предложим извозване на строителни или смесени отпадъци до лицензирано сметище с камион от 5 до 6 кубика. Ако имате дори по-малко количество боклук се обадете на телефон 0896674322, за да ви дадем точна цена за него. В зависимост от вида на вашия боклук, нашите камиони могат да побират по около 100-120 чувала със строителни или битови отпадъци, обадете се за ТОП цена за град София, действаме веднага! Извършваме превози и за районите на град Банкя, Нови Искър, Елин Пелин и подобни разстояния.

Извършваме услугата и за натоварването от наша страна на строителните или смесени отпадъци. За тях ще ни е необходима допълнителна информация, която можете да предоставите на посочения телефон. Поръчките се приемат ВЕДНАГА! 0896674322

С какво ще извозим вашите отпадъци и боклук?

След всеки ремонт, строеж, разрушаване на постройка или каквото и да е друга работа, винаги остава една голяма камара от строителни отпадъци. Със сигурност, изхвърлянето им е една от най-досадните и същевременно отнемащи изключително много време и усилия дейности. Когато планираме строително-ремонтните работи, обикновено не мислим за изхвърлянето на строителните отпадъци, тъй като се фокусираме върху по-съществените етапи от работата.

За да си спестите всички грижи, свързани с отпадъците след ремонт, възползвайте се от нашите услуги. Предлагаме извозване на строителни отпадъци в София на изключително изгодна цена. Разполагаме с професионална транспортна техника, подходящи средства за събиране и натоварване на боклук и, разбира се, неумнорни и сръчни работници. С наша помощ ще се оттървете от всички боклуци, които остават след ремонтно-монтажни работи за нула време и без усилия!

Защо да поръчате от нас?

Бригадите на „МГ Ангелов“ ЕООД са вашият най-оптимален вариант за всяка ситуация, свързана с изхвърляне на строителни отпадъци в София. От вас се изисква единствено да ни се обадите и да опишете накратко вида и количеството боклук. Подхождаме индивидуално към всеки клиент и ви предлагаме възможно най-изгодна цена за извозване на строителни отпадъци. Работим с високо качество и бързина, за да бъде приключен ремонтът в най-кратки срокове.

Нашата комплексна услуга ви спестява абсолютно всички усилия и грижи! Не ви се налага да търсите подходящи транспортни средства, с които да извозите строителните отпадъци, или още по-неприятно – да цапате излишно своите лични или служебни автомобили, които не са пригодени за тази цел. В нашите камиони се побира всичко във всякакви обеми. Можем дори да ви спестим усилията по събиране на отпадъците в чували и натоварването им!

Доверете се на професионалистите!

Ние ще се погрижим и строителните отпадъци да бъдат изхвърлени на подходящите за целта места. Извозваме ги до специалните пунктове в Софийска област, така че цялата работа да бъде свършена според законните и обществените норми. Излишно е да замърсявате квартала със строителни отпадъци и да рискувате да получите солена глоба. Заявете извозване на отпадъци от „МГ Ангелов“ ЕООД, за да си спестите всички ненужни главоболия и да се наслаждавате на резултата от ремонта още след неговия край!

Поръчай на 0896674322