За нас

„МГ Ангелов” ЕООД е професионална строителна фирма за къртене, чистене и извозване в град София с дългогодишен опит на пазара. Специалисти сме във всички видове къртачни услуги, към които винаги предлагаме и извозване на строителни отпадъци до лицензирани сметища.

През последните 15 години фирмата претърпя скоростно развитие и сериозен растеж, което ни позволи да разширим гамата на предлаганите от нас услуги си в редица аспекти на строителния бизнес. Днес ние сме много повече от къртаческа бригада, като работата ни не се изчерпва единствено с къртене и разбиване, а сме способни да вземем активно участие в цялостни ремонтни и строителни дейности.

Днес съумяваме да предложим на нашите клиенти множество допълнителни услуги, включително:

  • Къртене в сгради, офиси, апартаменти, къщи и вили;
  • Къртене на бетон;
  • Извозване на строителни отпадъци до лицензирани сметища;
  • Професионално почистване след приключване на къртачните дейности със специални машини;
  • Събаряне на стари сгради;
  • Направа на изкоп;
  • Отдаване на контейнери за строителни отпадъци под наем от 6 кубика;
  • Довършителни дейности в офиси и частни домове;
  • Отдаване на мини багери под наем с чук;
  • Предоставяне на служители и работници в областта на къртенето, почистването и извозването на други компании от строителният сектор.

Нашата строителна компания за къртене в София е вашият най-доверен партньор, когато ви е необходим добър помощник за всеки домашен или служебен ремонт. С помощта на уменията и опита на нашите работници ще успеете да преобразите дома си така, както винаги сте си мечтали. Насреща сме при нужда от основен ремонт на всекидневната или спалнята, смяна на плочките в банята и коридора или цялостно преустройство на кухнята, както и при необходимост от пълно почистване на помещение или двор.

Служителите ни са специализирани и в редица по-сложни и трудоемки строително-ремонтни дейности, изискващи тежка техника и специфични умения. С инженерна мисъл и прецизност сме способни да съборим конструкции и постройки от различно естество. Със същата гаранция за ефективност и качество извършваме и разнообразни конструктивни дейности. В това число влизат всички видове довършителни работи от зидария и полагане на настилки и облицовки до монтажи и сухо строителство, изграждане на топлоизолации, дори и електро и ВИК дейности.

„МГ Ангелов“ ЕООД е строителна фирма, занимаваща се и с къртене, което е вашият най-добър избор при необходимост от професионални помощни услуги за строително-ремонтни дейности. Обърнете се към нас, за да ви предоставим модерна строителна техника под наем или професионална работна ръка. Така получавате гаранция, че проектите и обектите ви няма да бъдат забавени поради липса на подходящи хора и машини.

Това, което ни отличава, от останалите дружества за къртене в София и в България е силната ни отдаденост и индивидуално внимание към всеки проект, по който работим. Освен това, дейностите, които извършваме, и начинът ни на работа постоянно еволюират, за да бъдат по-комплексни, по-качествени и по-бързи. Стремежът ни е да продължим да се развиваме в един интензивен и динамичен сектор в България, който бързо отхвърля нелоялните компании, а тези, които подхождат с грижа за клиента биват наградени за своята работа с доверието на клиентите си.

Ако търсите фирма, на която да разчитате на 100% при нужда от къртачни и други строителни услуги за вашият дом, офис, сграда или друг тип недвижим имот – изберете лидера на пазара Kurtia.com!